År: 2020

Medlemsvärvning till Åsele Hembygdsförening

Då vi kan anse att 2020 varit ett förlorat år, har styrelsen beslutat att erbjuda alla som skickat eller skickar in sin mailadress till oss fritt medlemskap för både 2020 och 2021. Här får du chans att gratis testa om det är en förening du vill vara medlem i. Vi är i dag 92 medlemmar. Skicka ett mail till aselehbg@gmail.com så blir du medlem. Om du vill veta mera, besök vår hemsida.

Välkommen till en intressant förening. Styrelsen

INSTÄLLDA BERÄTTAR-KVÄLLAR

!OBS! Åsele Hembygdsförening ställer in alla kommande berättarkvällar på grund av coronaviruset!
Så berättarkvällen med Karin och Åke som skulle vara nästa vecka ställs in!
Dela gärna så att ingen kommer i onödan

#coronavirus

Årsmöte 10/3

Tisdag den 10:e Mars kl 18.00 håller hembygdsföreningen årsmöte i kaffestugan. Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar samt filmvisning.

Samtliga medlemmar är varmt välkomna för att delta och påverka föreningens arbete. Vi bjuder på smörgåstårta!